Kan Modum slå Åskollen og klarer Vestfossen en mental omstilling?

Denne helgen fortsetter rotteracet om å vinne 4. divisjon Buskerud.
Trolig står det hele mellom tre lag. DBK, Åskollen og Vestfossen.
Åskollen var spådd å "spasere" gjennom sesongen i år etter at de har "kjøpt" seg et nytt lag.
Men etter åtte serierunder ligger DBK ett poeng foran Åskollen og Vestfossen.
Et Vestfossen-lag som vant avdelingen i fjor, men som måtte strekke våpen overfor telemarkslaget Urædd i kvalifiseringen for opprykk.

I teorien kan Modum fortsatt melde seg på i tet-kampen,men det forutsetter at de gjør som Vestfossen gjorde på tirsdag. Slår Åskollen.

Lett blir det ikke for moingene.
Skal moingene klare det så må de få Åskollens store tilrettelegger Behajdin Celina ut av oppgjøret. Det fiksa Vestfossen og dermed var Åskollen et helt annet lag enn tidligere i sesongen.
Jeg er svært spent på hva kaptein Markus Olsen og hans medspillere kan få til mot Åskollen. Det hersker i hvert fall liten tvil om at Modum er på gang etter en litt slow start. I siste match ble Svelvik slått 2-1.
Moingene tilbyr forresten publikum gratis inngang på fredagen. De håper på masse folk som kan hjelpe laget. Jeg håper jeg tar feil, men jeg sitter med en følelse av at Åskollen skal reise kjerringa etter tapet i Vestfossen og at Åmot får unngjelde.

På "gressmatta" i RVS-Parken Strandajordet tar Vestfossen i mot Hallingdal. Et lag som Vestfossen bør og skal slå, men så var det med bør og skal da. Men skal drømmen om å bli serievinner leve må lag som Hallingdal slås hjemme. Men det kan være verdt å minne om at Hallingdal kun tapte 3-1 for Åskollen på Åskollen. Dette kan fort bli en slitekamp og en mental prøve. Kampen starter kl. 19.30 og du er hjertelig velkommen til å bivåne matchen.

Drammens Ballklubb tar i mot bunnlaget Sande på Ørenbanen fredag kveld og ender den kampen med et annet resultat enn hjemmeseier så vil det være en skikkelig skrell.

Trolig ser topp tre i 4.div. Buskerud sånn ut sent fredag kveld:
Drammen BK 25 poeng
Åskollen 24 "
Vestfossen 24 "
Endringer der kommer neste helg.
Da møtes Åskollen og DBK på "Kollen Road".
Mens Vestfossen skal til Spikkestad og møte ROS.

De andre oppgjørene i avdelingen i denne serierunden spilles slik på fredag.
I den grad du har interesse av det så tror jeg at de fire hjemmelagene alle vinner.
Svelvik – Konnerud
Huringen – Kongsberg
Åssiden – Eiker/Kvikk
Jevnaker – ROS    

(Publiert 3. juni 2022 kl. 19.10)