3. mars kl. 1900 Øivind "Elg" Elgenes til Mjøndalen

Elg fra Dance With a Stranger - århundrets stemme(!!!) - trenger knapt nok noen introduksjon. Det er en ære å kunne be inn til konsert med denne storheten!
Akustisk i Eiker - nært, varmt og trygt! Vi ses 3. mars 2021

17.mar. kl. 21.00 - Tom Hell på biblioteket - UTSATT TIL SEPTEMBER

EKSTRAKONSERT 17. MARS kl. 21.
Grunnet stor etterspørsel og begrensninger på publikumsantall, velger vi denne kvelden å kjøre to konserter med Thom Hell på Bibliotekscenen. Den første er utsolgt, men det er ledige billetter kl. 21!
 
Konserten starter kl. 21.
Inngang kr. 200,-.
18 års aldersgrense.
Billetter kan kjøpes på biblioteket eller på nett. 
Er du mellom 18 og 21 år? Har du Bizzy-app på telefonen din? Da kan du kjøpe billett til redusert pris.
 
 

17. mar. kl. 19.00 - UTSOLGT - Tom Hell på biblioteket - UTSATT TIL SEPTEMBER

Thom Hell har gjennom en årrekke vært en av Norges mest populære og produktive artister. Som sanger, produsent og låtskriver har han gitt ut ni studioalbum, mottatt tre
Spellemannspriser, sjarmert hele Norge i "Hver gang vi møtes» og vunnet "Det stor korslaget». Hans plate "Happy Rabbit" ble mottatt med stående ovasjoner av britisk presse og i 2019 ga han ut hele tre album.
Thom Hell har en lang og innholdsrik karriere bak seg og har gjennom årene blitt en velkjent og godt likt artist.
 
Ved siden av egne utgivelser har han medvirket på en rekke suksessfulle samarbeid, bl.a. med artister som Marit Larsen, Jonas Fjeld, Marte Wulff og Jonas Alaska.
Thom Hell henter mye inspirasjon fra 60- og 70-tallet, og utfra denne forankringen har han jobbet frem et særegent og vellydende musikalsk uttrykk.
Thom Hell arbeider med sitt tiende album der den første singlen,«Maybe I’ll See You Again», ble sluppet i mai. I høst legger han ut på en omfattende turné.
Vi innretter oss etter Helsemyndighetens krav slik at det skal være trygt for publikum å komme hit.
 
Konserten starter kl. 18:30.
Inngang kr. 200,-.
18 års aldersgrense.
Billetter kan kjøpes på biblioteket eller på nett. Se egen lenke i arrangementet.
Er du mellom 18 og 21 år? Har du Bizzy-app på telefonen din? Da kan du kjøpe billett til redusert pris.

 

 

25.mar. Lønhøiden og Berggren til biblioteket i Hokksund

Roy Lønhøiden er en av det norske innlandets fineste diktere. Med countrymusikken som trofast følgesvenn har han utgitt fem strålende soloplater med finstemte, som oftest akustisk baserte låter i stillfarne og lavmælte arrangementer. Som tekstforfatter har han gang på gang vist at han mestrer sjangerens evige mantra om «tre grep og sannheten». Han gjestet Bibliotekscenen sist gang i 2016, og vi gleder oss til å få ham tilbake.
 
Johan Berggren har akkurat sluppet sitt tredje album, "Ei hytte foran loven", til strålende mottakelse fra kritikere og publikum. Johan sammenlignes ofte med Stein Torleif Bjella og nettopp Roy Lønhøiden.
 
Velkommen til et spennende møte mellom to av våre fremste stemmer innen norsk singer/songwriter-tradisjon, hvor den ene er en av veteranene, og den andre representerer morgendagens låtskrivere.
 
Inngang kr. 200,-.
Bibliotekbaren åpner kl. 19.
Konsertstart kl. 19.30.