Madeleine Holden

Madeleine Holden er en vokalist og låtskriver fra Hokksund.

Musikk har vært en sentral og viktig del av livet hennes fra tidlig barndom med både pianospill, sang og direksjon i gospelkor og i form av sangtimer hos sangpedagog allerede fra 11-års alder. Som 13-14 åring ble hun med i et ungt og lovende jazz/soul/bluesband («Groovy Company») som vokalist, låtskriver og frontfigur. Bandet gjorde stor suksess på flere av Norges største jazz- og bluesscener og høstet strålende kritikker i løpet av årene de holdt sammen.

Uavhengig av sjanger står ønsket om å formidle følelser gjennom tekst og melodi, alltid sterkt.

«For meg er musikk først og fremst følelser. Og følelser er det mest ekte og genuine i oss; vi kan fortrenge eller overse dem så mye vi vil, men de blir ikke borte. De må anerkjennes og nærmest tas på, og da er musikken mitt beste verktøy for å klare nettopp det. Gjennom låtskrivingen min er jeg i kontakt med hele meg. Ved å formidle følelsene gjennom tekstene og melodiene mine, håper jeg å sette lytteren i kontakt med noen av sine følelser igjen. Som en slags musikalsk og følelsesmessig kjedereaksjon.»

Debut-EP’en «Growth» preges av nettopp ekthet og genuinitet i både tekst og fremførelse og lar lytteren bli kjent med noen av de innerste tankene og følelsene som bor i artisten. 

https://www.skyagency.no/madeleine-holden

 

Rykende fersk single fra Madeleine