Rykende fersk singel fra Vaarin

Selv sier Vaarin dette på sin facebook-profil;
"Vet ikke hvordan jeg kunne fortelle deg hvor mye denne sangen og melodien betyr for meg. Det er i blodet mitt og det har det vært ganske lenge.

Håper du vil føle deg litt varm og kanskje få ut noen følelser mens du hører på det.
Enten om det er tapet av noen eller behovet for en virtuell klem.
Jeg ser alltid for meg et gammelt par som sitter ved kjøkkenbordet sitt og drikker kaffe sammen, og vet at de snart ikke ser hverandre lenger. Og å elske noen så dypt at det føles håpløst når de har en smerte du ikke kan få til å forsvinne 😥

′′ Si hva du tenker på, kjære. Etter år med søvnløse netter ′′ er første linje i sangen, og jeg håper virkelig at alle har noen å snakke med om liv og vanskeligheter.
Jeg vil dele flere av mine tanker rundt denne sangen senere, men jeg vil at du skal ha dine egne følelser til den først. Det er det dette prosjektet handler om. Du lager dine egne historier og filmer av det!
Takk til alle dere som lytter og går dere bort i det. Jeg vil at du skal føle noe.."

Vaarin med ny låt og video

Her er et utdrag fra hva Ballade.no skrev 16. april

"Sist vi skrev om Vaarin, aka Vårin Strand fra Hokksund, var i forbindelse med den svært fine EP-en «Bitter Taste Of Goodbye» i juni i fjor. Siden har hun brukt tiden på å skrive og produsere ny musikk. Nå er det snart duket for EP-en «Imaginary Movies», som beskrives som «et lydspor til dine dagdrømmer, følelser og tanker».

– Låtene er tematisk bygd opp som filmmusikk, og lanseres med cover art som underbygger tematikken, forteller Vaarin. – Musikkvideoen består av tilsynelatende abstrakte og kryptiske bilder. Som biter i et puslespill er disse små utsnittene avslørende ledetråder til en større historie.

I dag slipper Vaarin en helt ny låt og video – som igjen imponerer med sin stilsikkerhet, estetikk og musikalske oppfinnsomhet. Den heter «Lighthouse», og beskrives som en metafor for menneskelige forhold: den ene er trygg på land, den andre flytende på åpent hav.

– Kjærlighet er ofte en følelse som kan minne om en mellomting mellom storm og stille vann, det store havet og det trygge fyret.

Den flotte videoen er regissert av Bjørg & Doris, med Thea Marion Aasen som produsent og Jørgen Klüver som fotograf."